۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۴۳

قشقاوی:

مقابله به مثل ایران با تصمیم دولت آمریکا/پیگیری حقوقی می کنیم

مقابله به مثل ایران با تصمیم دولت آمریکا/پیگیری حقوقی می کنیم

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اقدام ترامپ در منع ورود ایرانیان به آمریکا خلاف حقوق بین الملل است و آن را در مجامع جهانی پیگیری می کنیم و با آن در هر سطحی که باشد مقابله به مثل می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه در گفتگو با شبکه خبر، پیرامون اقدام ترامپ در منع ورود ایرانیان به امریکا به عنوان مقابله با تروریسم اظهار داشت: این اقدام رئیس جمهور آمریکا خلاف حقوق بین الملل است و آن را در مجامع جهانی پیگیری و به این نسل کشی هویتی و ماهیتی اعتراض می کنیم. 

وی با اشاره به تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر محدود کردن ورود اتباع ایرانی به این کشور گفت: این اقدام دولت آمریکا را در هر سطحی که باشد مقابله به مثل می کنیم.

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه کشورمان گفت: حدود شش میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی می کنند که بر اساس تصمیم جدید دولت آمریکا بسیاری از هموطنان ما دچار مشکل می شوند. 

قشقاوی افزود: تاکنون و پس از اتخاذ این تصمیم افرادی که برای دیدن فرزندانشان به آمریکا رفته دیپورت شده اند. 

معاون وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه ایرانیان جزو افراد فرهیخته جامعه آمریکا هستند گفت: ستادی در وزارت امور خارجه با حضور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و نظام وظیفه تشکیل شده است و به وضع ایرانیان و دانشجویان ایرانی حاضر در آمریکا رسیدگی می کند. 

قشقاوی افزود: وزارت امور خارجه کشورمان تجربه های گرانبهایی در مقابله با این مسئله دارد. 

وی با بیان اینکه ویزای اتباع ایرانی در آمریکا بر اساس قانون آمریکا صادر شده است گفت: به همه نمایندگی های کشورمان اعلام شده است که اقدام دولت آمریکا مبنی بر محدود کردن ورود اتباع ایرانی را مقابله به مثل کنند و دستگاه دیپلماسی کشورمان تصمیمات قوی ای در این زمینه می گیرد.

کد مطلب 3891485

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ي IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
      0 0
      در قبال فاجعه منا پيگيري حقوقي شما به كجا رسيد؟ در مورد غارت اموال ايران در امريكا پيگيري حقوقي شما به كجا رسيد؟ مطمئن باشيد اين هم مثل بقيه هست!
    • علی‌ GB ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
      0 0
      اگه ترامپ کارش درست بود که تمام دنیا محکومش نمی‌کردند. مگه مردم آمریکا نیستند که بر علیه این قانون دارند اعتراض میکنند؟ پس چرا ما باید از ورود آمریکائی‌ها جلوگیری کنیم؟
    • علی‌ GB ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
      0 0
      اگه ترامپ کارش درست بود که تمام دنیا محکومش نمی‌کردند. پس چرا ما باید از ورود آمریکائی‌ها جلوگیری کنیم که بر علیه ترامپ و به نفع ما دارند مبارزه میکنند.